KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.1g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 2.6g7.8kcal0.2g1.4g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 7.2g25kcal0.7g5g0.1g0.3g
Flora culinesse1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Maitorahka (Pirkka)5.5g3.6kcal0.7g0.2g0g0g
Siirappi 0.9g2.7kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g95kcal3.4g14.6g2.2g1.6g
Valittu annoskoko24g48kcal1.7g7.3g1.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna12g24kcal0.9g3.7g0.6g0.4g
Arvot/100g100g199kcal7.1g30.4g4.6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584