Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä7g7.7kcal0.5g1.3g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g5g3kcal0.1g0.7g0g0g
Purjosipuli 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka3.8g0.4kcal0g0g0g0g
Feta, Arla Apetina 3%3.1g3.4kcal0.6g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g37kcal2.4g4.4g0.8g1.4g
Valittu annoskoko24g19kcal1.2g2.2g0.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.6g1.1g0.2g0.4g
Arvot/100g100g78kcal5g9.2g1.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449