Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g15g18kcal2.5g0.2g0.7g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)2.1g10kcal0.3g0.2g0.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%7.3g8.8kcal0.2g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g72kcal6g1.4g4.6g0g
Valittu annoskoko24g36kcal3g0.7g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna12g18kcal1.5g0.4g1.2g0g
Arvot/100g100g150kcal12.5g2.9g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546