Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4.4g7.4kcal0.9g0g0.4g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g3.1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Punajuuri 2.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g29kcal2.4g1.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko24g14kcal1.2g0.7g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.6g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g60kcal5g2.9g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114