RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.9g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g4.7g15kcal0g0.1g1.8g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)1.6g5.1kcal0.2g1g0g0.2g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g6.9g23kcal1g4.4g0.2g0.4g
Raparperi 3.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Hermesetas-jauhe0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g113kcal3.8g12.8g5.2g1.8g
Valittu annoskoko24g56kcal1.9g6.4g2.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna12g28kcal1g3.2g1.3g0.5g
Arvot/100g100g236kcal7.9g26.8g10.9g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435