Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis8.8g10kcal1.9g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g4.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)4.3g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g38kcal4.2g1.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko24g19kcal2.1g0.8g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal1.1g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g78kcal8.7g3.3g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135751