Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)8.8g3.1kcal0.3g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.9g24kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.9g12kcal0.3g2.1g0.1g0.5g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl2.3g7.8kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1.3g4kcal0g1g0g0g
Hiiva 0.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g102kcal3.4g19.6g0.6g1.8g
Valittu annoskoko24g51kcal1.7g9.8g0.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna12g26kcal0.9g4.9g0.2g0.5g
Arvot/100g100g210kcal7g40.5g1.2g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271