Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)2.6g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Pekoni, paistettu 0.9g4.5kcal0.1g0g0.4g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti 6.6g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.8g5.8kcal0g0.1g0.6g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g64kcal3g0.8g5g0.2g
Valittu annoskoko24g32kcal1.5g0.4g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal0.8g0.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g132kcal6.2g1.7g10.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614