Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Kananmuna, paistettu 9g19kcal1.2g0g1.6g0g
Pekoni rasvainen 3.4g13kcal0.4g0g1.3g0g
Ranskankerma Valio4.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g103kcal3.6g0.8g9.4g0.2g
Valittu annoskoko24g52kcal1.8g0.4g4.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g26kcal0.9g0.2g2.4g0.1g
Arvot/100g100g214kcal7.5g1.7g19.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240