Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g2.3g4.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g5.6g10kcal1.1g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)5.9g21kcal0.7g4.1g0.1g0.2g
Plus maito (Valio), annos 100g1.2g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Ingman Pohjanpoika juusto1.8g6.9kcal0.4g0g0.6g0g
Tomaatti, tuore2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g91kcal5.2g9.2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko24g46kcal2.6g4.6g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g23kcal1.3g2.3g1g0.1g
Arvot/100g100g189kcal10.8g19.1g7.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445