Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 4.2g4.4kcal0.9g0g0.1g0g
Arla Apetina 8% feta6.3g9kcal1g0.3g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g0.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%6.3g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Torino tumma proteiinipasta plus3.1g11kcal0.7g1.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g62kcal5.4g5g2.4g0.6g
Valittu annoskoko24g31kcal2.7g2.5g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal1.4g1.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g129kcal11.2g10.4g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087