Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 13g8.2kcal0.4g0.6g0.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.2g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g4.7g16kcal0.2g3.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g75kcal2.4g9.4g3.2g0.2g
Valittu annoskoko24g38kcal1.2g4.7g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g19kcal0.6g2.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g156kcal5g19.5g6.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121300