Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.7g19kcal0g0g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 5g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Anjovis 1.5g3.8kcal0.4g0.1g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.8g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Purjosipuli4.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio1.8g6.2kcal0.5g0g0.5g0g
Muna, annos 60g1.1g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g113kcal4.6g7.2g7.4g0.6g
Valittu annoskoko24g57kcal2.3g3.6g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g28kcal1.2g1.8g1.9g0.2g
Arvot/100g100g234kcal9.5g14.9g15.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831