Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g5.2g11kcal0.5g0.1g1g0.2g
Sipuli, tuore1g0.3kcal0g0g0g0g
Lanttu 1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana 4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 6.8g4.4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Parsakaali, tuore, 257g2.4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kiinankaali raaka 100g2.4g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g38kcal1.4g2.6g2.2g1g
Valittu annoskoko24g19kcal0.7g1.3g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.4g0.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g80kcal2.9g5.4g4.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062