Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Oltermanni, perinteinen3.3g12kcal0.8g0g1g0g
Aurajuusto1.9g6.3kcal0.4g0g0.5g0g
Paprika punainen 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki4.4g3.5kcal0.6g0.1g0.1g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 1.7g3.2kcal0.5g0g0.2g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )1.7g2.4kcal0.2g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g75kcal6.6g1g5g0g
Valittu annoskoko24g37kcal3.3g0.5g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna12g19kcal1.7g0.3g1.3g0g
Arvot/100g100g154kcal13.6g2.1g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062