Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kahvikerma hyla Valio0.8g1.1kcal0g0g0.1g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g11g20kcal2.1g0g1.2g0g
Lanttu 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g45kcal4.2g0.6g2.6g0g
Valittu annoskoko24g23kcal2.1g0.3g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal1.1g0.2g0.7g0g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.2g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139