Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu3g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2.5g18kcal0g0g2g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g1.3g9kcal0g0g1g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g1.3g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g156kcal1.8g20.6g7.2g0.4g
Valittu annoskoko24g78kcal0.9g10.3g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g39kcal0.5g5.2g1.8g0.1g
Arvot/100g100g323kcal3.7g42.6g14.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081