Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 7.8g4.9kcal0.2g0.4g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g1.2g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Makaroni (myllynparas raaka)7.8g27kcal1g5.4g0.1g0.2g
Paistijauheliha 10%5.5g9kcal1.1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g98kcal5.4g11.6g3g0.4g
Valittu annoskoko24g49kcal2.7g5.8g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g24kcal1.4g2.9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g202kcal11.2g24g6.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103