Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g9g19kcal1.9g0g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Sipuli 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen7g22kcal0.6g3.8g0.4g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio2.3g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g98kcal5.2g8.6g4.6g0g
Valittu annoskoko24g49kcal2.6g4.3g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna12g25kcal1.3g2.2g1.2g0g
Arvot/100g100g203kcal10.8g17.8g9.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946