Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 4.7g5.3kcal1g0g0.1g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g16kcal2.2g0.8g0.2g0.4g
Valittu annoskoko24g8kcal1.1g0.4g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g4kcal0.6g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g33kcal4.6g1.7g0.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346