Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g3.3g4.3kcal0.7g0g0.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g3.4g8.6kcal0.7g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g31kcal3g1g2g0g
Valittu annoskoko24g15kcal1.5g0.5g1g0g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.8g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g64kcal6.2g2.1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929