KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.4g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g5.6g22kcal4.5g0.4g0.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 2g6.4kcal0.2g1.2g0g0.1g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g1.9g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.2g3.9kcal0.4g0.1g0.2g0.4g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1g8.9kcal0g0g1g0g
Hiiva, 50g0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g116kcal12.2g4.2g5.4g1.2g
Valittu annoskoko24g58kcal6.1g2.1g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna12g29kcal3.1g1.1g1.4g0.3g
Arvot/100g100g241kcal25.3g8.7g11.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533