Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 7.8g1.7kcal0g0.2g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 6.8g1.2kcal0g0.2g0g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g5.2g1kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste3.1g11kcal0.9g0.1g0.9g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g46kcal2g2.2g3.2g0.4g
Valittu annoskoko24g23kcal1g1.1g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g12kcal0.5g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g95kcal4.1g4.6g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534