Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g187kcal2.6g23.8g8.6g0.8g
Valittu annoskoko24g94kcal1.3g11.9g4.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g47kcal0.7g6g2.2g0.2g
Arvot/100g100g388kcal5.4g49.4g17.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925