Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g2.8g11kcal0.8g0g0.8g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4.7g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.4g0kcal0g0g0g0.3g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0.4g
Riisijauho / -hiutale 2.6g9kcal0.2g2g0g0g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g0.8g0.6kcal0g0.1g0g0.6g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g2.1g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g116kcal3.2g5.8g8.4g2.8g
Valittu annoskoko24g58kcal1.6g2.9g4.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna12g29kcal0.8g1.5g2.1g0.7g
Arvot/100g100g238kcal6.6g11.9g17.3g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656