Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 0.8g2.2kcal0.1g0.2g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.9g2.2kcal0.3g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä 5.9g6.1kcal1.3g0g0.1g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g2g2.1kcal0.4g0g0.1g0g
Oliivi2g2.1kcal0g0.1g0.2g0.1g
Parsakaali brokkoli 3.9g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.4g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g55kcal5.4g1.8g2.6g1.2g
Valittu annoskoko24g28kcal2.7g0.9g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal1.4g0.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g113kcal11.1g3.7g5.3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449