Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 3.3g2.5kcal0.6g0g0g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g8.2g5.3kcal0.1g1g0g0g
Palsternakka 1.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g19kcal1.4g2.4g0g0.2g
Valittu annoskoko24g9kcal0.7g1.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.4g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2.9g5g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075