Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%13g21kcal2.5g0g1.2g0g
Ranskankerma Valio3.1g8.7kcal0.1g0.1g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Flora ruokakerma 15 % 250g2.6g3.9kcal0g0.1g0.4g0g
Pekoni Pirkka2.9g8.5kcal0.4g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g86kcal6g0.6g6.6g0.2g
Valittu annoskoko24g43kcal3g0.3g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g22kcal1.5g0.2g1.7g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12.4g1.2g13.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161