Siskonmakkarakeitto

Pilko ainekset lisää ne kiehuvaan keitinveteen ensin mausteet liemikuutio ja maustepippureita sitten sipuli, sitten porkkana, peruna siskonmakkara ja 10min ennen keittojuures pussi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Murmeliitta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 7.8g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raakamakkara, siskonmakkara 2.3g5kcal0.2g0g0.4g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g25kcal0.6g3g0.8g0.4g
Valittu annoskoko24g12kcal0.3g1.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.2g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g51kcal1.2g6.2g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111093