Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kidneypapu, suolaliemessä3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.3g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)1.8g7.8kcal0.4g0g0.7g0g
Paprika, punainen1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g2.3g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g50kcal3.6g3.4g2.4g1g
Valittu annoskoko24g25kcal1.8g1.7g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.9g0.9g0.6g0.3g
Arvot/100g100g103kcal7.4g7g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057