Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 16g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)2.3g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Aurajuusto0.9g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%0.5g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 0.9g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%3.9g3.3kcal0g0.2g0.3g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g54kcal2.6g5g2.4g0.4g
Valittu annoskoko24g27kcal1.3g2.5g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.7g1.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g111kcal5.4g10.3g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089