Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g4.1g1.4kcal0g0.2g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.5g4.2kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g31kcal2.2g2g1g0.2g
Valittu annoskoko24g15kcal1.1g1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.6g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g63kcal4.5g4.1g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571