Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)3.3g18kcal0g0g2g0g
Sokeri 0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1.3g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai5g18kcal0.6g3.5g0.1g0.1g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio4.4g15kcal0.3g0.6g1.2g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g3.3g9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl3.8g5kcal0.5g0g0.3g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g158kcal3.4g15g9.2g0.2g
Valittu annoskoko24g79kcal1.7g7.5g4.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g40kcal0.9g3.8g2.3g0.1g
Arvot/100g100g323kcal7g30.7g18.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238259