Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Tonnikala vedessä 2.7g2.8kcal0.6g0g0g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)2.7g9kcal0.7g0g0.7g0g
Tomaatti, tuore2.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g69kcal6.4g0.4g4.4g0g
Valittu annoskoko24g34kcal3.2g0.2g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal1.6g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g142kcal13.2g0.8g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388