Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.5g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4.1g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaa 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 2.5g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli, paistettu 0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Pavut tomaattikastikkeessa2.7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g25kcal1.2g2.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko24g13kcal0.6g1.1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2.5g4.5g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277