Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g11g3.7kcal0.2g0.7g0.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Ketsuppi, meira1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g53kcal4.6g3.4g2.4g0g
Valittu annoskoko24g26kcal2.3g1.7g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal1.2g0.9g0.6g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g7g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365