Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Naudan paistijauheliha, Pirkka9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g2.3g7kcal0.1g0.1g0.7g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)0.9g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g58kcal4.4g1.4g3.6g0.4g
Valittu annoskoko24g29kcal2.2g0.7g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1.1g0.4g0.9g0.1g
Arvot/100g100g119kcal9.1g2.9g7.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242