Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 18g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g50kcal0.6g2g4.2g0.6g
Valittu annoskoko24g25kcal0.3g1g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.2g0.5g1.1g0.2g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.1g8.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768