Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 7g16kcal1.2g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 5.7g2kcal0.3g0.1g0g0.1g
Pekoni, paistettu 2g10kcal0.3g0g1g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g5.9g6.4kcal0.1g0.2g0.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3g7.9kcal0.8g0g0.5g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g85kcal5.4g0.6g6.6g0.2g
Valittu annoskoko24g43kcal2.7g0.3g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g21kcal1.4g0.2g1.7g0.1g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g13.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390