Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Voi 4.1g30kcal0g0g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g3.1g19kcal0.7g0.2g1.7g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.5g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 2.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g138kcal4g1.2g13g2.4g
Valittu annoskoko24g69kcal2g0.6g6.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna12g35kcal1g0.3g3.3g0.6g
Arvot/100g100g284kcal8.2g2.5g26.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256597