Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.7g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Basilika, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g49kcal2g1.6g4g0.4g
Valittu annoskoko24g25kcal1g0.8g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g12kcal0.5g0.4g1g0.1g
Arvot/100g100g101kcal4.1g3.3g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407