Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 6.5g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.2kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Margariini 80 % laktoositon 2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g138kcal3.2g21g4.2g1g
Valittu annoskoko24g69kcal1.6g10.5g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g35kcal0.8g5.3g1.1g0.3g
Arvot/100g100g282kcal6.6g43g8.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250