Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 6.8g22kcal0.7g4.5g0.1g0.2g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g5.1g13kcal0.9g0g1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)10g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g2.4g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g92kcal4.6g10.4g3.4g0.6g
Valittu annoskoko24g46kcal2.3g5.2g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g23kcal1.2g2.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g189kcal9.4g21.3g7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944