Sienijauhelihapihvit

Turvota kuivatut sienet vedessä ja maidossa.

Lisää kanttarellikastikejauhe ja korppujauhot.

sekoita jauheliha ja kananmuna sekä sieniseos keskenään ja sekoita hyvin.

Anna turvota 15 min.

Paista pihveiksi rypsiöljyssä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Kanttarellikastike, Blå Band, ei valmis (29g)0.2g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Korppujauho 0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g58kcal5.4g1.2g3.6g0g
Valittu annoskoko24g29kcal2.7g0.6g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal1.4g0.3g0.9g0g
Arvot/100g100g118kcal11.1g2.5g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101798