Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore5.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Hunajameloni kuorittu 2.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Cantaloupe meloni2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Viinietikka balsami0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Paprika punainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g15kcal0.2g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko25g8kcal0.1g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna12g4kcal0.1g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g31kcal0.4g2.4g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552