Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia14g20kcal2.4g0g1.1g0g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)1.3g4.8kcal0.2g1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g55kcal5.6g2.2g2.6g0g
Valittu annoskoko25g28kcal2.8g1.1g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal1.4g0.6g0.7g0g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.5g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112