Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Porkkanaraaste 200g7g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Tomusokeri 1dl=60g1.8g7kcal0g1.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 3.5g10kcal0.4g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g140kcal1.8g16.6g7g0.8g
Valittu annoskoko24g70kcal0.9g8.3g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g35kcal0.5g4.2g1.8g0.2g
Arvot/100g100g287kcal3.7g34g14.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239696