Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g13g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g6g14kcal0.7g0.2g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g51kcal2g5.4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko25g26kcal1g2.7g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.5g1.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g105kcal4.1g11g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219