Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)21g9kcal0.7g1g0.3g0g
Ohrasuurimo 3.5g11kcal0.3g2.2g0.1g0.3g
Kauralese 0.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g44kcal2.2g6.8g0.8g0.8g
Valittu annoskoko25g22kcal1.1g3.4g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal0.6g1.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g90kcal4.5g13.9g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993