Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK11g17kcal2.2g0g9.4g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 4.4g13kcal0.5g0.1g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.8g29kcal0.2g0.3g3.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g118kcal6g1g27.2g0g
Valittu annoskoko25g59kcal3g0.5g13.6g0g
Annoskoko puolitettuna12g30kcal1.5g0.3g6.8g0g
Arvot/100g100g241kcal12.2g2g55.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632